Wednesday, March 30, 2016

NE VEDEM PE MONDOCHAT DACA DORITI!

LIMBAJUL NONVERBAL SI ARTA COMUNICARII
   Oratorii au avut succes in toate epocile, dar mai ales in antichitate. Arta oratoriei a fost utilizata si in scopul manipularii maselor pentru a se atinge se zice anumite scopuri ale unor dictatori. Cei care nu au avut la indemana arta oratoriei, si au ramas in istorie, au fost ajutati de sisteme de publicitate si de management al comunicarii.  In prezent exista doua categorii de comunicatori :unipolari si bipolari. Unipolarii doar sustin niste scurte alocutiuni, crezand ca toata lumea o sa-i asculte, pe cand bipolarii comunica interactiv, adica au un dialog live cu partenerii acestora.  Noi consideram o stare de normalitate bipolarismul in arta comunicarii. Cel mai simplu exemplu este lansarea unei provocari pentru toti liderii de opinie din lume, care teoretic si practic au acces la pagina stop the crime de pe orice motor de cautare din lume. 


Sefule, tineti cont si de parerile noastre atunci cand luati decizii, ca doar esti boss datorita noua, a executantilor nu doar a managerilor cum spui dumneata!

De preferat ar fi liderii de opinie care sunt si liderii alesi prin alegeri libere in statul lor si mizam pe cele mai puternice state din lume, sau ma rog, pe cele mai informate servicii de siguranta, care teoretic ar trebui sa aduca la cunostinta liderului din fiecare stat aceasta oportunitate.  
Fizic, este destul de greu sa aduni la aceiasi masa toti liderii din lume sau de opinie din toate sistemele politice, juridice, militare, cultural, religioase, sau chiar sa se faca un dialog dintre liderii  de organizatii guvernamentale, cei mai mari proprietari din lume si liderii unor grupari fundamentaliste, extremiste, sovine, iredentiste, teroriste sau anti-Semite sau mai nou anti-Chineze. Insa internetul ne da aceasta oportunitate, adica exista un suport de comunicare simpli, la care se ajunge printr-un singur clik, si se poate face o videoconferinta pe chat, si aceasta sa fie accesata simultan si pur teoretic de peste un milliard de utilizatori ai internetului din intreaga lume. In cadrul acestei VIDEOCONFERINTE MONDIALE fiecare isi poate exprima orice parere, pune orice intrebare iar responsabilii cu acea chestiune, pot formula un raspuns scurt, pe placul marelui public activ si potent pentru comunicarea virtuala sau nonverbala. 

Dialogul interpersonal, indiferent de rang, functie, statut social, avere este
 o necesitate a epocii moderne si contemporane a ciberneticii si roboticii

Astfel, printre miile de tera-bits de date care circula intr-un sens sau in altul, stapanii lumii au la dispozitie cate o ora de saptamana, de preferat ora 17.00 ora locala, incapand de la Londra, urmarind fusul orar de la vest spre est, adica in sensul acelor de ceasornic, sens care sta la baza miscarii astrelor din univers.

 Concret propunem ca prima videoconferinta sa fie pe data de 1 Mai 2016, ora 17.00 ora Londrei pe canalul videochat al blogului https://ligapeacehumanity.blogspot.com  se poate gasi pe siteul https://www.stop-crime.ro si Excelenta sa Elisbeth King II Regina a UK este invitata pentru a deschide acesta activitate de interes social umanitar. 
Aceasta va avea invitati britanici tot prin videoconferinta, ce vor raspunde la orice intrebare formulate de cei interesati. Este inutil sa precizam ca este prima oportunitate cand orice persoana de pe glob, poate solicitat un raspuns de la un Suveran sau un Conducator de stat, Presedinte al Parlamentului, Ministru, Presedintele Academiei, Liderului religios, oricarui manager de la orice ONG, Sefilor Agentiilor de presa, etc.,  deoarece si celelalte personalitati din celelalte state sunt invitate concomitant. 
Astfel oportunitatea de a discuta organizat probleme de interes general, fara a cenzura domeniile de chestionare ci numai filtrarea limbajului licentious, a expresiilor triviale, si a intrebarilor care nu au ce cauta la o video-conferinta globala. Mult timp globalistii au cautat sa-si impuna dictatura comunicarii fortate si nu s-au gandit nici un moment sa discute face to face cu persoanele care fac parte din paturile cele mai defavorizate din lume.Orice dialog dintre putere si popor noi o consideram utila si necesara. 

Comunicarea unipolara schematica

Ori daca acest dialog este oportun, atunci initiatorii acestui proiect umanitar, de promovare a pacii si solidaritatii dintre popoarele lumii pentru a se putea vedea ceea ce poate uni comunitatea mondiala, nu crimele, razboaiele, masacrele, sau diseminarea discriminarii dintre rase, sexe, religii, a cetatenilor din diferite state, cu regimuri politice diferite. 
Este usor sa se arate cu degetul spre Kim Jong Un, de exemplu dar si acesta trebuie intrebat de cetatenii altor state de ce promoveaza o politica de izolationism, produce arme de nimicire in masa, in timp ce copii de la scoli si muncitorii si taranii traiesc intr-o saracie lucie in zonele rurale. Ori daca acest experiment de comunicare la nivel mondial se rateaza, atunci cei care cultiva diseminarea unor conflcite militare pentru a se imbogati pe seama cotropirii altor popoare, chit ca vor muri sute de milioane de oameni in primele zile ale unui razboi atomic, adica o minoritate de 3-400 de persoane super-potente din punct de vedere financiar, vor prosti o intreaga planeta si omenirea se va indrepta spre extinctie totala, pentru ca in subsidiar sa se inlocuiasca oamenii cu robotii, sau cyborgii asa cum suna anumite proiecte.    Pentru inceput managementul si medierea vor fi in sarcina  initiatorilor proiectului, este unul nascut din dorinta de dialog a societatii civile, si nu vor fi folosite fonduri guvernamentale, insa pentru costurile legate de intercomunicare acestea se vor acoperi din subscriptie benevola. La fiecare inceput de luna, din lune mai ne vedem la ora 17.00 (ora locala a fiecarei gazde) iar selectia intrebarilor se va face la Dispeceratul Central in functie de ora de accesare si de intrebarile cu acelasi subiect, ce se vor carta automat printr-un program special.


Iar ne invata George Soros cum sa traim noi mai rau si el mai bine....

   INTERNAUTI DIN TOATE STATELE UNITIVA SA FACEM SCHIMB DE INFORMATII LA FIECARE INCEPUT DE LUNA LA ORA 17.00 ORA LOCALA.

  Pentru a va putea exprima intr-o forma mai concreta disponibilitatea de a contribui la buna desfasurare a acestui proiect de promovare a dialogului bipolar la nivel global, se pot face viramanate in contul Fundatiei Stop Crime of the World la CREDIT AGRICOLE BANK ROMANIA in contul ce vi se va comunica dupa ce veti timite un e-mail la adresa stop.crime.ro@gmail.com cu confirmarea participarii la PRIMA VIDEOCONFERINTA DE INTERES GLOBAL PRIVIND COMBATEREA CRIMINALITATII in general si a coflictelor militare, ale crizelor umanitare in mod special. 

   Facem precizarea ca persoanele care nu platesc suma minima de inscriere de 5 euro nu au dreptul sa participle la acesta videoconferinta, indiferent ca se munesc Anonymous, Hakers, Crekers, IT-isti, etc. Exista restrictia de varsta unde persoanele mai tinere de 18 ani nu vor putea participa decat asistati de un adult, care isi comunica identitatea realia si IP-ul sau, precum si locul unde se va afla la data conferintei. Politia Internetului abia asteapta sa descopere intentii de fraude si de criminalitate cibernetica, iar in statele unde aceste atacuri sunt depistate acestea sunt orpte de la dialog pentru o perioada de 6 (sase) luni, respetiv pentru 24 de videoconferinte, sens in care organelle abilitate si media din fiecare stat, vor pune in vedere persoanelor rau-intentionate sa se abtina de la acte ostile la adresa comunitatii internautilor din intreaga lume. Faptul ca Romania  a fost aleasa de Marele Juriu sa organizeze acesta veritabila Olimpiada a Comunicarii interpersonale dintre cetateni si mai marii din fiecare stat si implicit de pe glob, este datorat faptului ca poporul acestu stat timp de aproape 2.000 de ani a fost obligat sa asculte ce spun carmuitorii, dar nu au avut de multe ori dreptul la opinie sau libera exprimare, pedepsele fiind taierea limbii, scurtarea de cap, tragerea pe teapa, zdrobirea cu roata carului, spanzurarea, impuscarea, sau trimiterea la camerele de gazare. Va asteptam, lista de participanti va fi deschisa astazi 31 Mai 2016 ora 17.00 ora Bucurestiului. 



Oare ce vrea sa ne comunice acest copil, 
 doreste PACEA sau RAZBOIUL?

1 comment:

  1. bipolaritatea implica bicefalitate, iar unde-s doua creiere activa, puterea este, cel putin, dubla ;)

    ReplyDelete